Looking For Anything Specific?

Yerli Aşı Anadolu Ajansı : Amerikan yerli kabilelerine Türk yatırımı | NTV - Üçüncü aşamaya geçilen bu aşı ile son dönemece girmiş bulunuyoruz.

Yerli Aşı Anadolu Ajansı : Amerikan yerli kabilelerine Türk yatırımı | NTV - Üçüncü aşamaya geçilen bu aşı ile son dönemece girmiş bulunuyoruz.. Ürüne dönüşecek bir araştırma var ise tüseb ile bunu maddi olarak destekleyeceğiz. Üçüncü aşamaya geçilen bu aşı ile son dönemece girmiş bulunuyoruz. Bu aşı çalışmasıyla, türkiye sağlık enstitüleri başkanlığı (tüseb) ile birlikte aşıyı geliştiren ve destekleyen bir noktada, bu süreç bugüne geldi. diye konuştu. Hamdolsun aşı çalışmalarımızda iki aşı adayımız hayvan deneyimlerini başarılı şekilde tamamladı. Yerli aşıda faz çalışmalarında son durum ne?

Yerli aşının adı 'tukovac' olarak açıklandı. Aşıların dağıtım için tir'lara yüklendiğini duyuran anadolu ajansı, canlı yayınla verdiği bu görüntülere ilişkin paylaşımını daha sonra sildi. Faz 2 çalışmaları başarıyla tamamlandı! Tüseb olarak yerli ilaç üretim ve aşı üretim çağrılarına başladık. Aile hekimlerinden aşılamanın önemini vatandaşlara anlatmalarını isteyen ceyhan, türkiye'de aşı alanında yapılan çalışmalar hakkında aa muhabirine bilgi verdi.

Cibuti'de 25 yaş üzerine aşı zorunluluğu | NTV
Cibuti'de 25 yaş üzerine aşı zorunluluğu | NTV from cdn1.ntv.com.tr
İlk olarak aşı kime vurulacak ve bu işlem hangi tarihte gerçekleşecek? Anadolu ajansı (aa), i̇hlas haber ajansı (i̇ha), demirören haber ajansı (dha) tarafından servis edilen tüm haberler canlı. Sanayi ve teknoloji bakanı mustafa varank yerli aşı için tarih verdi. .anlatmalarını isteyen ceyhan, türkiye'de aşı alanında yapılan çalışmalar hakkında aa muhabirine bilgi verdi. Cumhurbaşkanı erdoğan, yerli koronavirüs aşısının adının 'turkovac' olduğu açıkladı. Peki yerli aşı nereden yapılacak? Faz 2 çalışmaları başarıyla tamamlandı! Yerli aşıda faz çalışmalarında son durum ne?

Anadolu ajansı (aa), i̇hlas haber ajansı (i̇ha), demirören haber ajansı (dha) tarafından servis edilen tüm.

Hamdolsun aşı çalışmalarımızda iki aşı adayımız hayvan deneyimlerini başarılı şekilde tamamladı. Anadolu ajansı (aa), i̇hlas haber ajansı (i̇ha), demirören haber ajansı (dha) tarafından servis. Yazılan yorumlardan diriliş postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Anadolu ajansı (aa), i̇hlas haber ajansı (i̇ha), demirören haber ajansı (dha) tarafından servis edilen tüm haberler canlı. Yazılan yorumlardan milli gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. All posts tagged yerli aşı. Anadolu ajansı twitter'dancoronavac aşıları, dağıtım yapılmak üzere tırlara yükleniyor tweetini paylaştıktan sonra kaldırdı. Yerli aşı çalışmaları için gönüllülere ihtiyaç var. Yerli aşı geliştiren ülkeler arasında abd ve çin'in ardından üçüncü sırada yer alıyoruz. .anlatmalarını isteyen ceyhan, türkiye'de aşı alanında yapılan çalışmalar hakkında aa muhabirine bilgi verdi. Cumhurbaşkanı erdoğan, yerli koronavirüs aşısının adının 'turkovac' olduğu açıkladı. Anadolu ajansı, türkiye, dünya, ekonomi, spor, sağlık ve teknoloji alanlarındaki haberleri, fotoğraf ve videoları okurlara sunuyor. İlk olarak aşı kime vurulacak ve bu işlem hangi tarihte gerçekleşecek?

Cumhurbaşkanı erdoğan, yerli koronavirüs aşısının adının 'turkovac' olduğu açıkladı. Ankara şehir hastanesi aşı merkezi'ni ziyaret eden oktay, gazetecilerin sorularını yanıtladı. .anlatmalarını isteyen ceyhan, türkiye'de aşı alanında yapılan çalışmalar hakkında aa muhabirine bilgi verdi. Sanayi ve teknoloji bakanı mustafa varank yerli aşı için tarih verdi. Anadolu ajansı (aa), i̇hlas haber ajansı (i̇ha), demirören haber ajansı (dha) tarafından servis edilen tüm haberler canlı.

"Türkiye'nin ilk yerli ve milli motoru çalışmaya hazır" | NTV
"Türkiye'nin ilk yerli ve milli motoru çalışmaya hazır" | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Anadolu ajansı, türkiye, dünya, ekonomi, spor, sağlık ve teknoloji alanlarındaki haberleri, fotoğraf ve videoları okurlara sunuyor. Anadolu ajansı ( aa ). Yazılan yorumlardan milli gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Bu aşı çalışmasıyla, türkiye sağlık enstitüleri başkanlığı (tüseb) ile birlikte aşıyı geliştiren ve destekleyen bir noktada, bu süreç bugüne geldi. diye konuştu. 23 mart'ta anadolu ajansı'na (aa) konuşan tüseb başkanı prof. Anadolu ajansi‏verified account @anadoluajansi 1h1 hour ago. .anlatmalarını isteyen ceyhan, türkiye'de aşı alanında yapılan çalışmalar hakkında aa muhabirine bilgi verdi. *anadolu ajansı, i̇ha tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde.

Anadolu ajansı ( aa ).

Yerli aşının adı 'tukovac' olarak açıklandı. Anadolu ajansı (aa), i̇hlas haber ajansı. .anlatmalarını isteyen ceyhan, türkiye'de aşı alanında yapılan çalışmalar hakkında aa muhabirine bilgi verdi. Sağlık bakanı fahrettin koca, yerli aşı hakkında cumhurbaşkanı erdoğan'a bilgi verdi. Ürüne dönüşecek bir araştırma var ise tüseb ile bunu maddi olarak destekleyeceğiz. Üçüncü aşamaya geçilen bu aşı ile son dönemece girmiş bulunuyoruz. Anadolu ajansı (aa), i̇hlas haber ajansı (i̇ha), demirören. Anadolu ajansı ( aa ). İlk olarak aşı kime vurulacak ve bu işlem hangi tarihte gerçekleşecek? Aşıların dağıtım için tir'lara yüklendiğini duyuran anadolu ajansı, canlı yayınla verdiği bu görüntülere ilişkin paylaşımını daha sonra sildi. *anadolu ajansı, i̇ha tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde. Yazılan yorumlardan t54 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yerli aşı geliştiren ülkeler arasında abd ve çin'in ardından üçüncü sırada yer alıyoruz.

Anadolu ajansı (aa), i̇hlas haber ajansı (i̇ha), demirören haber ajansı (dha) tarafından servis edilen tüm haberler canlı. Anadolu ajansı ( aa ). Peki yerli aşı nereden yapılacak? Bu aşı çalışmasıyla, türkiye sağlık enstitüleri başkanlığı (tüseb) ile birlikte aşıyı geliştiren ve destekleyen bir noktada, bu süreç bugüne geldi. diye konuştu. Faz 2 çalışmaları başarıyla tamamlandı!

İTÜ'den yerli ve milli yüz tanıma sistemi | NTV
İTÜ'den yerli ve milli yüz tanıma sistemi | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Yerli aşının adı 'tukovac' olarak açıklandı. Anadolu ajansı (aa), i̇hlas haber ajansı (i̇ha), demirören haber ajansı (dha) tarafından servis. İlk olarak aşı kime vurulacak ve bu işlem hangi tarihte gerçekleşecek? Sağlık bakanı fahrettin koca, yerli aşı hakkında cumhurbaşkanı erdoğan'a bilgi verdi. Bakan koca, hastane çıkışında yerli aşı çalışmalarının geldiği nokta ile ilgili gelişmeleri paylaştı. Ankara şehir hastanesi aşı merkezi'ni ziyaret eden oktay, gazetecilerin sorularını yanıtladı. All posts tagged yerli aşı. Anadolu ajansı twitter'dancoronavac aşıları, dağıtım yapılmak üzere tırlara yükleniyor tweetini paylaştıktan sonra kaldırdı.

Aile hekimlerinden aşılamanın önemini vatandaşlara anlatmalarını isteyen ceyhan, türkiye'de aşı alanında yapılan çalışmalar hakkında aa muhabirine bilgi verdi.

Anadolu ajansı (aa), i̇hlas haber ajansı (i̇ha), demirören haber. Faz 2 çalışmaları başarıyla tamamlandı! Anadolu ajansı, türkiye, dünya, ekonomi, spor, sağlık ve antalya'da 'aşı ikna ekipleri' yoğun mesaide. Anadolu ajansı (aa), i̇hlas haber ajansı (i̇ha), demirören haber ajansı (dha) tarafından servis. Bu aşı çalışmasıyla, türkiye sağlık enstitüleri başkanlığı (tüseb) ile birlikte aşıyı geliştiren ve destekleyen bir noktada, bu süreç bugüne geldi. diye konuştu. 23 mart'ta anadolu ajansı'na (aa) konuşan tüseb başkanı prof. Bakan koca, hastane çıkışında yerli aşı çalışmalarının geldiği nokta ile ilgili gelişmeleri paylaştı. Anadolu ajansı (aa), i̇hlas haber ajansı (i̇ha), demirören haber ajansı (dha) tarafından servis edilen tüm haberler canlı. Cumhurbaşkanı erdoğan, yerli koronavirüs aşısının adının 'turkovac' olduğu açıkladı. İlk olarak aşı kime vurulacak ve bu işlem hangi tarihte gerçekleşecek? Anadolu ajansi‏verified account @anadoluajansi 1h1 hour ago. Aşıların dağıtım için tir'lara yüklendiğini duyuran anadolu ajansı, canlı yayınla verdiği bu görüntülere ilişkin paylaşımını daha sonra sildi. Üçüncü aşamaya geçilen bu aşı ile son dönemece girmiş bulunuyoruz.

Bu aşı çalışmasıyla, türkiye sağlık enstitüleri başkanlığı (tüseb) ile birlikte aşıyı geliştiren ve destekleyen bir noktada, bu süreç bugüne geldi diye konuştu yerli aşı. Anadolu ajansı (aa), i̇hlas haber ajansı (i̇ha), demirören haber ajansı (dha) tarafından servis edilen tüm haberler canlı.

Posting Komentar

0 Komentar